vrijdag 14 juli 2006

Vakantie!

De komende twee weken heb ik een goed excuus om hier niks te posten (al zal ik het wel eens proberen hoor). Ik vertrek op vakantie. Mijn eerste vakantie sinds september 2004, dus het zal in alle geval deugd doen. Uitrusten van het eerste jaar werken, maar vooral een kleine twee weken weg van alles. Geen mail, geen gsm, geen post, ... Het klinkt misschien gek voor iemand die zijn mail dagelijks meerdere keren leest en die altijd bereikbaar is via telefoon, maar voor een keer ga ik het niet hebben van al die moderne communicatietechnieken niet als een gemis beschouwen.
Vandaag vertrekken we met een aantal van de animo kameraden richting ardennen, we gaan een weekendje bijbabbelen na een jaar waarin iedereen het druk had met vanalles en nog wat. Tot maandagmorgen ergens heel ver weg in een uithoek van onze ardennen, onbereikbaar, midden in de natuur, ...
Maandag wordt een kleine rusch richting huis, auto achterlaten en de trein op, want dezelfde namiddag nog vertrekken we richting allicante. Dit jaar is het IUSY jaar, het wereldkamp van de jong-socialisten! En ook het evenement om nieuwe mensen te ontmoeten, mensen van over de ganse wereld, elk met hun eigen bagage, hun eigen cultuur, hun eigen kijk op de gang van zaken, hun eigen gewoontes. Een kleine week nieuwe horizonten verkennen, maar ook plezier, feestjes en de lokale omgeving verkennen. Op zondagavond loopt het festival af en reizen wij onmiddelijk door naar Barcelona. Een afsluiter waar ik echt naar uitkijk. Al een aantal jaar spreken we er van om Barcelona eens te bezoeken (mijn excuses aan mijn maatje die ongetwijfeld de beste gids zou zijn, maar we doen het ooit eens samen over).
Binnen een tweetal weken ben ik dus weer volop bereikbaar en zijn mijn batterijen voor de komende campagne en het nieuwe werkjaar volledig opgeladen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik heb extreem veel vakantie doorgebracht met Evelijntje en dat is me goed bevallen!

Kussen en tot snel!