zaterdag 1 juli 2006

Deerlijk, iedereen telt mee! Kartel sp.a-spirit maakt lijst voor gemeenteraadsverkiezingen bekend.

Met het motto “Deerlijk, iedereen telt mee!” maakt het kartel sp.a-spirit de lijst bekend waarmee ze naar de kiezer stappen. Een frisse wind, vernieuwing, verjonging en respect voor ervaring zijn de uitgangspunten geweest voor het samenstellen van de lijst.

De lijst wordt getrokken door de drie huidige mandatarissen: Gino Baert, fractieleider in de gemeenteraad, Evelien Dejaegere, ocmw-raadslid en tevens jongste kandidaat op de lijst en Frans Deruytere, gemeenteraadslid. De top vijf wordt verder aangevuld met twee jonge nieuwe gezichten, Ruben Benoit en Sebastien Malfait. De lijst wordt geduwd door een trio bestaande uit Luc D’Hont, Annie De Bon en Robert Vanheerweghe, ere-gemeenteraadslid, als lijstduwer.

Op 8 oktober willen wij met dit nieuwe kartel naar de gunst van de kiezer dingen. Inderdaad ook in Deerlijk krijgt de kiezer de mogelijkheid om zijn stem uit te brengen op het kartel sp.a-spirit. Zowel sp.a als spirit zijn verheugd deze samenwerking aan de Deerlijksenaars te kunnen aanbieden. Eindelijk opnieuw een verfrissend geluid in onze gemeente zou je kunnen denken. En dat is ook zo! Wij zijn ons allen zonder meer bewust van de noodzaak aan een nieuw geluid, de noodzaak aan nieuwe denkbeelden voor het bestuur van Deerlijk.

Ook na 2006 moet een beleid gevoerd worden dat Deerlijk op de kaart zet als een levendige bruisende gemeente. Een gemeente waarin iedereen centraal staat, waarin eenieders eigenheid gerespecteerd wordt. Deerlijk moet een gemeente zijn waarin iedereen kansen krijgt om te wonen, te werken, te ontspannen, te genieten. Deerlijk moet een gemeente zijn waarin mobiliteit, verkeersveiligheid en toegankelijkheid voor iedereen centraal staan. Deerlijk moet een gemeente zijn waarin recreatie, natuur, milieu en ondernemerschap hand in hand gaan.

Wij als sp.a-spirit geloven erin en zijn bijzonder ambitieus. Deerlijk, elke Deerlijkenaar heeft er recht op!!! Wij hopen op 8 oktober vast te stellen dat ook de Deerlijkse kiezer er zo over denkt.

1 opmerking:

Anoniem zei

Proficiat met jen 2de plekke up de lijste é.