maandag 30 juli 2007

re-animo weekend 2007

Vorige vrijdag was het dan zo ver. Re-animo weekend in de ardennen. Na bijna twee jaar ex-bestuurslid is dit ons tweede weekendje allemaal (de afwezigen hadden ongelijk) bijna allemaal samen. Veel discussie, veel politiek gepalaver, veel wij zouden het zo doen en zo zou het beter zijn, ...
Durbuy en de overheersing van Durbuy Adventure was een andere vaststelling. Overal is hun marketing aanwezig. Op vrijdagavond gingen we lokaal een hapje eten (de andere dagen zorgden we zelf voor onze kost) en ja hoor, bestek, wijnglazen, de labels van Durbuy Adventure waren gewoon overal aangebracht. Rebels als we zijn zijn we dus bij LPM (La petite Merveille), de piepkleine concurrentie kayaks gaan huren. Het was plezant, de Ourthe heeft geen geheimen meer voor ons ... ;-) (of overschatten we onszelf hier ongelooflijk?).
Na de BBQ (ja met schoon weer), het verkennen van het lokale danscafe en nog een aantal babbels tot in de vroege uurtjes in onze eigen living, deed het bedje op zondagmorgen ongelooflijk veel deugd.
Ons Ella heeft nog spaghettisaus klaargemaakt, we hebben nog een wandeling in de omgeving gedaan en deze morgen was het weekend al weer veel te vlug om ... Op naar volgend jaar en naar een jaar vol evenementen om op samen te komen!
Klik op de kubussen en ontdek ons huisje en de omgeving.



Cool Slideshows!

Geen opmerkingen: