dinsdag 31 juli 2007

animo wake up

Een van de in te halen berichtjes, het concept staat al een tijdje te wachten (sinds 14 juli) en de afwerking wordt een beetje pover vrees ik. Ruim twee weken na datum is het geheugen reeds doordrongen met verdergaande discussies op het thema (de thema's) van die aangename zaterdag aan zee.
We hadden het over hoe de partij het intern beter zou doen in onze werkgroep. Waar het naar ons gevoel zeker beter en anders kan, welke aspecten wij als kleine radar in het geheel minder leuk of absoluut niet plezant vinden, wat er niet kan volgens ons. Natuurlijk lokt dit kritiek uit, mals waren we niet voortdurend. Alles afbreken? Nee, natuurlijk niet, maar een kritische noot kan in deze tijden niet ontbreken. Nieuwe dingen? Nee, de "ergernissen" leven al langer als vandaag.


Cool Slideshows!

In alle geval als ik iets concludeer, dan is het dat onze animo's zeker de drive hebben om te helpen de partij terug op het goede spoor te brengen. De rebellie hebben om ervoor te gaan. De realiteit hebben om met beide voeten op de grond te staan en te blijven. Laat ons hopen dat dees overeind blijft in hun eventuele politieke carriere.

Geen opmerkingen: