maandag 5 november 2007

Bijbenen

Het is ongelooflijk, maar het komt er maar niet van. Veel te druk om de blog bij te houden? Ja en nee, het komt er gewoon niet van en er is teveel te doen momenteel. Een overzichtje van de voorbije periode:
Maandag de 29 ste was een vrij belangrijke avond. Een aantal maanden geleden ben ik gaan meedenken met de collega's van het acw in de gemeente rond de oprichting van een adviesraad voor personen met beperkingen. Deze avond werd alles iets meer werkelijkheid. Vanuit het gemeentebestuur hebben we een oproep gedaan naar alle geinteresseerden in de gemeente en hopelijk wordt deze adviesraad binnenkort een feit.

De avond erna was vooral plezant en lekker, met tmaatje iets gaan eten in Gent. Deze keer was het pakhuis aan de buurt en het heeft gesmaakt.
Op woensdag nog bestuursvergadering van de Deerlijkse sp.a afdeling en daarna lang weekend!Geslapen, dingen afgewerkt die al weken om niet te zeggen maanden blijven liggen, een feestje, langsgeweest op de jeugdraad ... 't Was goed gevuld, maar heel plezant.

Maar ook mezelf beetje veranderd. Sinds zaterdag zet ik nu en dan mijn brilletje af en probeer ik het met lenzen te doen. Curieus of het plaatsen en verwijderen de komende dagen effectief iets vlotter gaat, maar vandaag lukte het allessinds om ze een ganse dag in te houden.

En nu, net terug van de tandarts, de tandjes hebben hun jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad en alles ziet er nog redelijk goed uit :-) Gelukkig maar, we kunnen blijven lachen ...

1 opmerking:

Anoniem zei

ge moet eens meer iets opschrijven he! ge staat serieus achter zenne :p