zondag 18 maart 2007

3e barbecuefestijn t.v.v. Jochen Deweer

Dit weekend was het een gezellige drukte. Het was even kiezen. Ga ik naar de animo-happening in Antwerpen? Of zorg ik dat de vermoeidheid van de voorbije week op zaterdagmorgen wordt weggeslapen, ons pepe en Bobonne nog eens een bezoekje van me krijgen en ik 's avonds "fris" mee ga steunen op het bbq festijn van Jochen? Het is de tweede optie geworden, een aangename avond, lekker gegeten en op een redelijk uur gaan slapen, want zondag lag de planning vast op helpen op het evenement.
Zelf een nieuw verslag schrijven vond ik te gek, aangezien Jochen zijn site terug ongelooflijk snel aangevuld is.

3de Barbecuefestijn een groot succes

Het 3 barbecuefestijn t.v.v. Jochen Deweer was over beide dagen een heel groot succes. Op zaterdag mocht Jochen 221 mensen verwelkomen en op zondag 274. Jochen dankt alle mensen die kwamen opdagen en niet te vergeten: de medewerkers/ouders die beide dagen zorgden voor de goede verloop. Bedankt allemaal!! Jochen

2de plaats voor Jochen te Sint-Lodewijk

45 renners kwamen opdagen op het lastige parcours te Sint-Lodewijk-Deerlijk. Halfweg koers waren nog maar amper 9 renners in wedstrijd. 10 maal moesten de renners de beklimming van de olieberg aanvatten. In de 2de ronde trok Jochen halverwege de olieberg fors door. Wanneer hij boven kwam zat niemand in zijn wiel en had meteen al een kleine 15 seconden voorsprong op het achtervolgend groepje. Jochen liet zich inlopen, zodat ze met 9 renners voorop verschenen. Uit die kopgroep 6 renners van KSV-Deerlijk Gaverzicht. In ronde 4 ging Jochen nogmaals sterk door op de olieberg, enkel Alessandro De Waele en Hannes Depraetere konden volgen. De 3 koplopers bleven uit de greep van het achtervolgend groepje, zodat er gesprint kon worden. En in die sprint ging Alessandro van heel ver aan, Jochen volgde, maar 150 meter voor de finish parkeerde Alessandro. Jochen verloor daardoor zijn snelheid zodat Hannes over Jochen kwam en Hannes knap won met een 4-tal meter voorsprong.

Geen opmerkingen: