zondag 17 december 2006

Kerstcorrida

De kerstcorrida, het jaarlijkse event in Deerlijk, waarop jong en oud zich uitleven. Degenen die het zien zitten of er keihard voor hebben getrained lopen (en Henk, die liet ons zijn ondertussen aangekomen fiets bewonderen), de andere houden het bij supporteren vanaf een van de vele kraampjes. Het hoogtepunt is de 15km. Verbaast was ik wel toen ik vanaf de zijlijn heel wat oude schoolgenoten zag meelopen. En sommigen deden het helemaal niet slecht! Een dikke proficiat aan iedereen!
Ikzelf hielp mee aan het kraampje van de werkgroep middelenbeleid. In deze werkgroep proberen wij in de eerste plaats jongeren bewust te maken van de gevolgen van drugsgebruik. En hier hebben we het niet enkel over een jointje en de gekendere soorten drugs. Ook alcohol nemen we onder de loepe. Sociaal aanvaard, maar daarom allesbehalve minder schadelijk.
Het was een mooie dag, veel volk op de been, een recordaantal inschrijvingen en de gezelligheid zorgde voor een aangename sfeer. Wat mij betreft, tot volgend jaar!

Geen opmerkingen: